sábado, 26 de enero de 2008

InTrOdUcCiÓ



Hol@!!

Benvinguts a
T@BuLa RaSa.

Aquest blog ha estat creat amb la finalitat de recollir tots els conceptes treballats i adquirits a través de l’assignatura Anàlisi d’Investigacions Educatives.

El poder recollir tota aquesta informació en aquest blog hem sembla una idea força interessant ja que a més de treballar dia a dia amb les tecnologies de la informació, amb la visita dels blogs dels companys podrem anar completant tots els conceptes i aprendre els uns dels altres.


Tabula rasa, (del llatí, tabla rasa) fa referència a la tesis epistemològica de que cada individu neix amb la ment “buida”, és a dir, sense qualitats innates, de manera que tots els coneixements i habilitats de cada ésser humà son exclussivament fruit del aprenentatge a través de les seves experiències i les seves preocupacions sensorials.

He triat aquest nom per al blog perquè crec que a través d’ell anirem construïnt el nostre propi coneixement, i es que la millor manera d’aprendre es a través de la pròpia pràctica.



Jo, hem dic Patrícia Arias i sóc una futura pedagoga.



Quan acabi la carrera m’agradaria poder-me dedicar al camp de la Pedagogia Social. Es tracta d’una part de la pedagogia que hem crida molt l’atenció i es que incideix en la part més pràctica i humana d’aquesta ciència. M’agradaria molt poder ajudar el dia de demà a aquells col·lectius més desfavorits. Actualment vivim en una societat dinàmica i multicultural en la que no tothom troba el seu lloc.
D’aquí uns anys m’encantaria tornar a visitar aquest blog i veure com he pogut complir aquest somni, havent ajudat a molta gent.







No hay comentarios: